Rentacar Beograd Aerodrom

Rent a Car Aerodrom Beograd

Iznajmljivanje economy, compact, standard, lux ... vozila na Aerodromu Nikola Tesla Beograd po najpovoljnijim cenama.

Europcar poseduje vozni park sa preko 400 vozila raspoređenih u 50 grupa. Prosečna starost vozila u našem voznom parku je 6 meseci.

Kretanje kroz Beograd nikad nije bilo lakše i jeftnije nego sad uz Europcar iznajmljivanje vozila na Beogradskom Aerodromu. Čim stignete na aerodrom Beograd preuzmete vozilo, možete krenuti u istraživanje prelepih predela.

Uz iznajmljeno vozilo možete planirati izlete i ekskurzije do obližnjih novih lokacija i fotografišete interesantna mesta. Sa jednostavnim sistemom on line rezervacija i velikim izborom najnovijih vozila Europcar Beograd aerodrom je savršen izbor za iznajmljivanje vozila. Pošto rezervišete on line trebate znati da kod nas možete uzeti vozilo po satu, dnevno, kratkoročno, nedeljno, mesečno, dugoročno a možete nas pozvati i reći vaše želje na osnovu kojih ćemo se potruditi da napravimo idealnu ponudu koja odgovara vašim putovanjima.

Uz rentiranje vozila na aerodromu Beograd pripremite se da zajedno krenemo na put koji će vam doneti gomilu uspomena i ne zaboravite da ponesete vašu vozačku dozvolu, kreditnu karticu, dodatni dokaz o identitetu (pasoš, lična karta).

Kontakt podaci - Poslovnica Aerodrom Nikola Tesla

Telefon: +381 (11) 785 2820
E-mail: reservations@europcar.rs
Adresa: Aerodrom Nikola Tesla-Terminal 2 Beograd, 11080 Belgrade, Srbija
Radno vreme: svaki dan u nedelji od 08:00h-24:00h
Napomena: Na zahtev, radimo i izvan radnog vremena za potvrđene rezervacije.