There was an error

USLUGA PREVOZA PUTNIKA SA VOZAČEM


Korišćenje naše ekskluzivne usluge prevoza putnika sa vozačem, napraviće veliku promenu, bilo da se radi o poslovnom putu ili o specijalnoj prilici.

Mi u Europcar-u jako dobro znamo koliko je pouzdanost važna. Stoga, mi smo uvek spremni da isporučimo vozilo brzo i uz profesionalnu uslugu.

Kako Europcar mreža poslovnica pokriva veliki broj zemalja, mi se obraćamo poslovnim ljudima, kao i putnicima koji su su navikli na viši standard života. Naši profesionalni vozači govore strane jezike tako da možete naglasiti da li želite vozača koji govori vaš maternji jezik.

Usluga prevoza putnika sa vozačem može biti:

Transfer sa vozačem

Bilo da odaberete da Vas vozač sačeka na aerordomu ili da Vas poveze sa vaše adrese, imaćete jednu brigu manje, posebno ako se vozite po nepoznatoj teritoriji. Bez da čekate na taksi ili da presedate, imate vremena da se opustite ili završite neki zaostali posao u vašem premium vozilu.

Dnevni najam vozila sa vozačem

Tradicionalna vožnja sa šoferom je odličan izbor za poslovne putnike. Doživite samopouzdanje, luksuz i komfor jer ćete na raspolaganju imati visoko obučeneog vozača uz vas tokom čitavog dana. VIP opcija uz dodatnu ekskluzivnost Vam je takođe na raspolaganju.

Korišćenjem usluga prevoza putnika sa vozačem dobijate:

Najam vozača

Za naručivanje usluge obratite se na reservations@europcar.rs ili na +381 11 785 2820.