Novi Sad

Rent a Car Novi Sad (Srbija)

Iznajmljivanje economy, compact, standard, lux ... vozila u Novom Sadu.

Europcar poseduje vozni park sa preko 400 vozila raspoređenih u 50 grupa. Prosečna starost vozila u našem voznom parku je 6 meseci.

Kretanje kroz Novi Sad nikad nije bilo lakše i jeftnije nego sad uz Europcar rent a car. Čim stignete u centar Novog Sada, Srbije možete krenuti u istraživanje prelepih predela i građevina.

Uz iznajmljeno vozilo možete planirati izlete i ekskurzije do obližnjih novih lokacija i fotografišete interesantna mesta. Sa jednostavnim sistemom on line rezervacija i velikim izborom najnovijih vozila Europcar Rent a Car je savršen izbor za iznajmljivanje vozila. Pošto rezervišete on line trebate znati da kod nas možete uzeti vozilo po satu, dnevno, kratkoročno, nedeljno, mesečno, dugoročno a možete nas pozvati i reći vaše želje na osnovu kojih ćemo se potruditi da napravimo idealnu ponudu koja odgovara vašim putovanjima.

Uz Rent a Car pripremite se da zajedno krenemo na put koji će vam doneti gomilu uspomena i ne zaboravite da ponesete vašu vozačku dozvolu, kreditnu karticu, dodatni dokaz o identitetu (pasoš, lična karta).

Broj za rezervacije: +381 (11) 785 2820

Europcar Rent a Car Novi Sad

šifra: QNDC01

Narodnog fronta 12 (zgrada NIS-a, lokal 12 - ulaz iz Bulevara Oslobođenja), 21000 Novi Sad, Srbija

Kako da nas pronađete?

Tel: +381 (11) 785 2820

e-mail: reservations@europcar.rs

Radno vreme:

Ponedeljak - Petak: 08:00h - 20:00h

Subota - Nedelja: 08:00h - 16:00h

Napomena: Na zahtev, radimo i izvan radnog vremena za potvrđene rezervacije.

Novi Sad