Tražite vozilo u Crnoj Gori?
Na pravom ste mjestu

Slika

Nudimo vam najam vozila u zemlji i inostranstvu, dugoročni najmovi vozila za pravna lica (operativni lizing), najam vozila sa vozačem (transferi i limo servis) i kupovinu polovnih vozila iz naše flote.

Grupa vozila

Preuzimanje vozila Search for vehicles
Kalendar
* This field is required
* Selected time for pick up of vehicle is not in the working hours. Please select the time for pick up in working hours.
Vraćanje vozila
Kalendar
* This field is required
* Selected time for return of vehicle is not in the working hours. Please select the time for return in working hours.
God. vozača
Promo kod

Grupe vozila sa preko 22 različitih modela

Da li želite da rezervišete preko Messenger Wathsup Skype Viber

 

Europcar Rent a Car Crna Gora (Podgorica i Tivat)

Najpovoljnije ponude rent a car usluga u Podgorici i Tivtu, stabilnost cena, specijalne ponude prema potrebama klijenata, najnoviji modeli vozila, najveći spektar dizel i automatik vozila, najmlađa vozila na tržištu, Europcar kao Vaš pouzdan partner. Možete se osloniti na nas. Da li se radi o dnevnom najmu u zemlji ili inostranstvu, prelaznom rešenju na nekoliko meseci ili kupovini vozila na duži period, Europcar vas prati kao Vaš pouzdani partner. Sa našom flotom od preko 33 grupa vozila, i preko 40 različitih modela od najmanjeg gradskog vozila, preko poslovnih limuzina i 4x4 džipova, Europcar je tu da za Vas obezbedi najbolju soluciju.

Kretanje kroz Crnu Goru nikad nije bilo lakše i jeftnije nego sad uz Europcar rent a car vozila na Podgoričkom Aerodromu. Čim stignete na aerodrom Podgorica preuzmete rent a car vozilo, možete krenuti u istraživanje prelepih predela.